Beste voetschimmel crème; top 3 beste crème tegen voetschimmel

Voetschimmel kan heel vervelend maar ook erg pijnlijk zijn. Gelukkig bestaan er crèmes tegen voetschimmel die kunnen helpen om snel van je voetschimmel af te komen. In deze blog lees je de top 3 beste voetschimmel crème. Benieuwd? Lees snel dan snel verder.

Beste voetschimmel crème: voetschimmel crème

Clavosan voetschimmel crème
Beste voetschimmel crème

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: juni 22, 2024 – 8:02 pm

Clavosan Cream is een voetschimmel crème met 100% natuurlijke ingrediënten die de huid en nagels beschermen tegen schimmelinfectie. De voetschimmel crème is heel effectief voor problemen op de nagels, tussen de tenen en aan de voeten. Clovosan verlicht jeuk en irritatie. De antiseptische en antibacteriële eigenschappen van de actieve ingrediënten, waaronder eucalyptusolie, salicylzuur en tea tree, zijn zeer effectief. Clavosan is niet alleen het beste middel tegen voetschimmel maar helpt ook bij de bestrijding van jeuk en zweetvoeten. Daarnaast heeft de Clavosan een kalmerende werking. Al met al is Clavosan de beste voetschimmel crème.

De top 3 beste voetschimmel crème op een rijtje

Clavosan voetschimmel crème
Beste voetschimmel crème

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: juni 22, 2024 – 8:02 pm

FunghiClear Schimmelspray

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: juni 22, 2024 – 8:02 pm

Imperial Feet voetschimmel crème

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: juni 22, 2024 – 8:01 pm

Wat is voetschimmel?

Voetschimmel veroorzaakt witte velletjes tussen de tenen. De schilfers kunnen ook op andere plekken op de voeten zitten. Hoewel voetschimmel erg vervelend kan zijn, is het niet schadelijk.

Wat zijn de klachten bij voetschimmel?

De symptomen van voetschimmel zijn vaak witte schilfers en scheurtjes tussen de tenen. Het kan ook zijn dat je schilfers aan de zijkant of onderkant van je voet hebt.

De gebieden waar voetschimmel zit hebben vaak een andere tint dan je huid: lichtere, donkerdere of rode tinten.
Daarnaast kan voetschimmel soms blaasjes en puistjes bevatten. Ook kan de huid dikker worden en kunnen er scheurtjes in komen.

De gebieden kunnen jeuken en soms branden. Voetschimmel kan daarnaast stinkende voeten veroorzaken.

Het is daarnaast mogelijk dat de schimmel bij je nagels naar binnen gaat, waardoor je last krijgt van schimmelnagels.

Is voetschimmel besmettelijk?

Ja, voetschimmel is besmettelijk. Je kunt het dus van iemand anders krijgen maar ook aan iemand anders doorgeven.

De schimmel zit in schilfers van de huid. De schilfers laten los van de huid en komen vervolgens op bijvoorbeeld de vloeren van zwembaden, doucheruimtes en sportruimtes. Als je deze schilfers op je huid krijgt, kun je hierdoor voetschimmel krijgen.

Adviezen bij voetschimmel

Naast het gebruiken van een middel tegen voetschimmel – zoals een crème of spray – zijn er nog andere dingen die kunnen helpen bij het verminderen van voetschimmel:

  • Was je voeten het liefst zonder zeep. Als je toch een keer zeep of shampoo gebruikt, zorg er dan voor dat je je voeten goed afspoelt zodat er geen zeepresten blijven zitten.
  • Zorg er voor dat je je voeten goed afdroogt na het wassen, ook tussen je tenen.
  • Gebruik een aparte, schone handdoek voor het afdrogen van de plek waar de voetschimmel zit.
  • Draag het liefst katoenen of wollen sokken. Zorg dat je iedere dag een schoon paar sokken aantrekt.
  • Draag schoenen die voldoende lucht doorlaten, zoals bijvoorbeeld sandalen. Schoenen van linnen of leer zijn ook goed om te dragen.
  • In ruimtes waar veel mensen op blote voeten lopen, zoals doucheruimtes of zwembaden is het verstandig om slippers te dragen.

De top 3 beste voetschimmel crème uitgelicht

Zoals gezegd is een crème of spray een goed middel tegen voetschimmel. Hieronder lichten we de top 3 beste voetschimmel crème en spray toe.

1. Beste voetschimmel crème: Clavosan voetschimmel crème

Clavosan voetschimmel crème
Beste voetschimmel crème

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: juni 22, 2024 – 8:02 pm

Clavosan Cream is een voetschimmel crème met 100% natuurlijke ingrediënten, die de huid en nagels beschermen tegen schimmelinfectie. De voetschimmel crème is heel effectief voor problemen op de nagels, tussen de tenen en aan de voeten. Clavosan verlicht jeuk en irritatie. De antiseptische en antibacteriële eigenschappen van de actieve ingrediënten, waaronder eucalyptusolie, salicylzuur en tea tree, zijn zeer effectief. Clavosan is niet alleen het beste middel tegen voetschimmel maar helpt ook bij de bestrijding van jeuk en zweetvoeten. Daarnaast heeft Clavosan een kalmerende werking. Al met al is Clavosan de beste voetschimmel crème.

Hoe gebruik je Clavosan?

Breng een kleine hoeveelheid anti-schimmelcrème met wrijvende bewegingen aan op de schone, droge huid van voeten en nagels.

Bij overmatig transpireren van de voeten breng dagelijks een dun laagje crème aan op de voetzool.
Gebruik in het begin 2 maal per dag, bij genezing afbouwen en 1 a 2 keer per week gebruiken.

Lees uiteraard de bijsluiter goed door!

2. FunghiClear

FunghiClear Schimmelspray

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: juni 22, 2024 – 8:02 pm

FunghiClear is een anti-schimmel spray middel op basis van Manuka olie en andere zuiver natuurlijke bestanddelen. FunghiClear bestaat uit natuurlijke ingrediënten die ook helpen om de huid in goede conditie te brengen. Dit middel tegen voetschimmel heeft een aangename geur. De spray kan ook gebruikt worden als een deodorant bij overmatig zweten van de voeten.

Hoe gebruik je FunghiClear?

Spray 1-2 keer per dag op de plekken waar de voetschimmel zit.

Lees uiteraard de bijsluiter goed door!

3. Imperial Feet voetschimmel crème

Imperial Feet voetschimmel crème

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: juni 22, 2024 – 8:01 pm

De Imperial Feet Voetschimmel crème is een effectieve voetschimmel behandeling en daarbij ook de ideale voetencrème voor een goede voetverzorging. Deze voetschimmel crème is speciaal ontwikkeld door voetzorg specialisten. De Imperial Feet formule bevat geen water (water voedt de schimmel). Dit middel tegen voetschimmel geeft een zichtbaar resultaat na 3 dagen.

Hoe gebruik je Imperial Feet voetschimmel crème?

– Breng een paar druppels van het product aan op je voeten 
– Masseer je voeten voorzichtig in, vooral onder en tussen de tenen 
– Wrijf het goed uit en de gel goed intrekken 
– Gebruik het twee keer per dag, het liefst na het douchen 

Lees uiteraard de bijsluiter goed door!

Conclusie

Een voetschimmel crème is een goed middel tegen voetschimmel. Mocht het gebruiken van een crème of spray niet helpen, neem dan contact op met je huisarts.

Danique

Hi! Mijn naam is Danique (29). Ik heb een grote passie voor beauty, make-up & lifestyle. Door het grote aanbod aan producten heb ik in het verleden helaas behoorlijk wat miskopen gedaan. Daarom heb ik er mijn missie van gemaakt om de beste producten te zoeken, onderzoeken en testen. Nu weet ik alles van de beste make-up, haar- en lifestyle producten, de trends en welke producten wel of niet werken. Miskopen zijn daarmee verleden tijd! Op deze blog deel ik al mijn favoriete producten, tips & tricks en ervaringen. Ik wens je veel lees- en shop plezier!

Bekijk alle berichten

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *