Dermapen kopen? Dit is de beste dermapen [top 5]

Met een dermapen verbeter je de structuur en uitstraling van je huid. Veel mensen gaan hiervoor naar een schoonheidssalon. Tegenwoordig zijn er echter hele goede dermapennen op de markt waarmee jij gemakkelijk een microneedling behandeling vanuit huis kunt doen. Benieuwd naar de beste dermapen? Lees dan snel verder.

Beste dermapen: ORIGINELE DR. PEN – M8 ULTIMA – Draadloze Dermapen – Microneedling – Inclusief 12 GRATIS cartridges & Femmezz gezichtsstomer + opbergetui

ORIGINELE DR. PEN – M8 ULTIMA – Draadloze Dermapen – Microneedling – Inclusief 12 GRATIS cartridges & Femmezz gezichtsstomer + opbergetui
Beste dermapen – complete set
 • 6 verschillende snelheidsstanden voor acuratere behandeling
 • Snelle en krachtige motor
 • Meer fijnere naalden t.o.v. andere dermapennen
 • Verbeterde cartridges die beter aansluiten op de huid.
 • Digitale LCD display
 • Draadloos
 • Inclusief 12 cartridges
 • Inclusief gezichtsstomer

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: juli 14, 2024 – 1:47 pm

Met deze beste dermapen geef jij jezelf een professionele dermapen behandeling / microneedling behandeling vanuit huis. De dermapen beschikt over 6 verschillende snelheidsstanden zodat jij accuraat kunt behandelen. Deze dermapen is qua naalddiepte instelbaar van 0 mm tot 2.5 mm. Zo kun je alle huidproblemen met één pen aanpakken. De dermapen komt in een complete set met 12 cartridges, een gezichtsstomer en een opbergetui. Het is even een investering maar de kosten van de dermapen heb je er snel genoeg uit aangezien een bezoekje aan de schoonheidssalon voor eenzelfde microneedling behandeling al snel €100,- kost. Tel uit je winst!

De top 5 beste dermapennen op een rij

ORIGINELE DR. PEN – M8 ULTIMA – Draadloze Dermapen – Microneedling – Inclusief 12 GRATIS cartridges & Femmezz gezichtsstomer + opbergetui
Beste dermapen – complete set
 • 6 verschillende snelheidsstanden voor acuratere behandeling
 • Snelle en krachtige motor
 • Meer fijnere naalden t.o.v. andere dermapennen
 • Verbeterde cartridges die beter aansluiten op de huid.
 • Digitale LCD display
 • Draadloos
 • Inclusief 12 cartridges
 • Inclusief gezichtsstomer

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: juli 14, 2024 – 1:47 pm

Dr. Pen M8 Microneedling dermapen
Beste dermapen
 • 6 verschillende snelheidsstanden voor acuratere behandeling
 • Snelle en krachtige motor
 • Meer fijnere naalden t.o.v. andere dermapennen
 • Verbeterde cartridges die beter aansluiten op de huid.
 • Digitale LCD display
 • Draadloos

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: juli 14, 2024 – 1:46 pm

Dr pen Professionele Draadloze A6 dermapen voor Microneedling + 12 GRATIS cartridges en Femmezz stomer + Reisetui
 • Twee verschillende mogelijkheden: draadloos of via de stekker te gebruiken.
 • Instelbaar op 5 snelheid niveau’s met indicatielampje
 • Inclusief 12 cartridges
 • Inclusief gezichtsstomer
 • Inclusief reisetui

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: juli 14, 2024 – 1:45 pm

Draadloos Dermapen – Dr.Pen Ultima M7-W – Wireless – Microneedling – Huidverzorging – incl. 12 stuks naalden – 12-pin – Roos kleur

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: juli 14, 2024 – 1:44 pm

Dr. Pen Draadloze DermaPen – Met 2 Cartridges
 • variabele snelheid (5) (8000 – 16000 rpm)
 • aan te passen naaldlengte (0.25 – 2.5mm) verbetert de behandeling

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: juli 14, 2024 – 1:43 pm

De voordelen van een dermapen behandeling

Dermapen behandelingen bieden een onwijs veel voordelen voor de gezondheid en uitstraling van je huid. Deze geavanceerde microneedling behandeling is de afgelopen jaren erg populair geworden vanwege de effectieve resultaten. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van dermapen behandelingen:

Verbetering van de huidtextuur

Een van de meest opvallende voordelen van dermapen behandelingen is de verbetering van je algehele huidtextuur. Door microscopische naaldjes te gebruiken om kleine gaatjes in de huid te maken, wordt de natuurlijke collageenproductie gestimuleerd. Dit resulteert in een gladdere, stevigere en gelijkmatigere huidtextuur. De dermapen is daarnaast ook bijzonder effectief bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

Vermindering van littekens en acne

Een dermapen behandeling kan ook helpen bij het verminderen van littekens, zoals acne littekens. De microneedling stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en helpt bij het vervagen van littekens die in de loop van de tijd zijn ontstaan. Dit maakt dat een dermapen een uitstekende keuze is voor mensen die hun huid willen verbeteren na acne-uitbraken.

Anti-verouderingseffecten

Als je op zoek bent naar anti-verouderingseffecten, dan zijn dermapen behandelingen een krachtige bondgenoot. De verhoogde collageenproductie helpt de huid te verstevigen en de elasticiteit te verbeteren. Hierdoor wordt de zichtbaarheid van rimpels en fijne lijntjes verminderd.

Nog een aantal voordelen van een dermapen behandeling:

 • Stimuleert de aanmaak van collageen
 • Behandelt meerdere / verschillende huidproblemen
 • Zorgt ervoor dat huidverzorgingsproducten beter kunnen worden opgenomen
 • Minimale hersteltijd (je huid herstelt snel van de microneedling behandeling, doorgaans binnen een aantal dagen)
 • Bespaart geld en tijd

Of je nu op zoek bent naar een gladdere huidtextuur, littekenvermindering of anti-verouderingseffecten, een dermapen is absoluut aan te raden om je hui te verbeteren. Je kunt met een dermapen gemakkelijk een microneedling behandeling vanuit huis doen. Dit bespaart je al snel een hoop geld want een microneedling behandeling bij de schoonheidsspecialist kost al snel € 100,- per behandeling. Je hebt de investering er dan ook onwijs snel uit.

Waar moet je op letten bij een dermapen kopen?

Het kiezen van de beste dermapen voor je huidverzorgingsbehoeften is essentieel om de beste resultaten te behalen. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen bij het kopen van een dermapen:

 • Type Dermapen: Er zijn verschillende soorten dermapennen verkrijgbaar op de markt. Sommige zijn handmatig te bedienen, terwijl andere elektrisch of automatisch werken. Het is belangrijk om te overwegen welk type dermapen het beste bij jou past. Automatische dermapennen zijn vaak gemakkelijker te gebruiken, omdat ze consistente naalddiepte en snelheid bieden.

 • Naaldlengte: Dermapennen hebben naaldcartridges met verschillende naaldlengtes. De keuze van de juiste naaldlengte hangt af van je specifieke huidprobleem. Kortere naalden zijn geschikt voor oppervlakkige behandelingen, terwijl langere naalden dieper in de huid doordringen voor intensievere behandelingen. Over het algemeen kun je uitgaan van het volgende:

  > De 0.2 – 0.3 mm naalddiepte is bedoeld voor een maximale opname van je huidverzorgingsproducten in de huid en voor een algehele verbetering van de textuur en kleur van je. huid.
  > De 0.5 mm naalddiepte werkt tegen rimpels, littekens veroorzaakt door acné en waterpokken, anti-aging behandelingen en voor dunnend haar.
  > Met de 1.0 mm naalddiepte kun je striae, cellulite en diepe littekens.
  > De 1.5 mm naalddiepte is bedoeld voor voor ernstige huidafwijkingen zoals diepe littekens, rimpels en verjonging van de zwaar beschadigde huid.
  > De 2.0-2.5 mm naalddiepte is bedoeld voor voor zeer ernstige littekens en rimpels.

 • Naaldmateriaal: Dermapennen hebben naalden gemaakt van verschillende materialen, zoals roestvrij staal of titanium. Titanium naalden zijn vaak duurzamer en minder vatbaar voor roest. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de naalden van goede kwaliteit zijn om irritatie en infectie te voorkomen.

 • Snelheid en Diepte-instellingen: De mogelijkheid om de snelheid en diepte van de naaldpenetratie aan te passen, is belangrijk. Dit stelt je in staat de behandeling af te stemmen op jouw specifieke behoeften en huidtype.

 • Meegeleverde accessoires en cartridges: Sommige dermapennen worden geleverd met extra cartrigdes. Zo kun je even vooruit met je dermapen. Dit soort sets zijn vaak ook goedkoper dan wanneer je de dermapen en extra cartridges apart koopt. Daarnaast zijn er ook complete sets verkrijgbaar met bijvoorbeeld een opbergetui en gezichtsstomer.

Het gebruiken van een dermapen

Het erg belangrijk dat je de dermapen op een juiste manier gebruikt om de gewenste resultaten te behalen. Hieronder vindt je de stappen voor het juiste gebruik van een dermapen:

1. Reiniging: Je begint altijd met een grondige reiniging van je gezicht. Verwijder make-up, vuil en talg om te voorkomen dat deze onzuiverheden in je huid worden geduwd tijdens de microneedling.

2. Hygiëne: Zorg ervoor dat zowel de dermapen als de naaldcartridge schoon en gedesinfecteerd zijn. Gebruik hiervoor 80% alcohol. Als je een herbruikbare naaldcartridge gebruikt, reinig en steriliseer deze dan volgens de instructies van de fabrikant.

3. Voorbereiding: Breng een dunne laag van een serum, zoals hyaluronzuur of vitamine C, aan op je huid. Dit zorgt er voor dat de dermapen soepel over je huid kan glijden en de werkzame stoffen dieper in je huid door kunnen dringen.

4. Beginnen met microneedling: Zet de dermapen aan en stel de gewenste naaldsnelheid en -diepte in. Begin met lichte druk de dermapen over het te behandelen gebied te bewegen.

5. Behandelpatronen: Beweeg de dermapen gelijkmatig over je huid in verticale, horizontale en diagonale richtingen om ervoor te zorgen dat elk deel van het gebied wordt behandeld. Vermijd overlappende bewegingen.

6. Pas op voor gevoelige gebieden: Wees voorzichtig bij het behandelen van gevoelige delen van het gezicht, zoals rond de ogen. Verminder de naalddiepte en druk van de dermapen op deze gebieden om eventueel ongemak te voorkomen.

7. Herhaal de behandeling: Na elke behandeling kunnen roodheid en lichte zwelling optreden. Dit is normaal en zou binnen enkele dagen moeten verdwijnen. Herhaal de behandeling volgens de aanbevelingen van de fabrikant of je huidverzorgingsspecialist. Vaak gaat het om tussenpozen van 4-6 weken.

8. Nazorg: Gebruik na de behandeling een hydraterende crème of serum om je huid te kalmeren en te hydrateren. Vermijd directe blootstelling aan de zon gedurende enkele dagen en gebruik altijd een zonnebrandcrème om je huid te beschermen.

9. Hygiëne na gebruik: Reinig en desinfecteer de dermapen en naaldcartridge zorgvuldig na gebruik volgens de instructies van de fabrikant.

Het is belangrijk om geduldig te zijn, aangezien de resultaten van microneedling niet onmiddellijk zichtbaar zijn. Na verloop van tijd zal je huid er gladder en stralender uitzien, met verbeteringen in textuur, teint en elasticiteit van je huid. Volg altijd de instructies van de fabrikant en raadpleeg een professional als je twijfelt over het gebruik van een dermapen.

De top 5 beste dermapennen uitgelicht

1. Beste dermapen: ORIGINELE DR. PEN – M8 ULTIMA – Draadloze Dermapen – Microneedling – Inclusief 12 GRATIS cartridges & Femmezz gezichtsstomer + opbergetui

ORIGINELE DR. PEN – M8 ULTIMA – Draadloze Dermapen – Microneedling – Inclusief 12 GRATIS cartridges & Femmezz gezichtsstomer + opbergetui
Beste dermapen – complete set
 • 6 verschillende snelheidsstanden voor acuratere behandeling
 • Snelle en krachtige motor
 • Meer fijnere naalden t.o.v. andere dermapennen
 • Verbeterde cartridges die beter aansluiten op de huid.
 • Digitale LCD display
 • Draadloos
 • Inclusief 12 cartridges
 • Inclusief gezichtsstomer

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: juli 14, 2024 – 1:47 pm

Met deze beste dermapen geef jij jezelf een professionele dermapen behandeling / microneedling behandeling vanuit huis. De dermapen beschikt over 6 verschillende snelheidsstanden zodat jij accuraat kunt behandelen. Deze dermapen is qua naalddiepte instelbaar van 0 mm tot 2.5 mm. Zo kun je alle huidproblemen met één pen aanpakken. De dermapen komt in een complete set met 12 cartridges, een gezichtsstomer en een opbergetui. Het is even een investering maar de kosten van de dermapen heb je er snel genoeg uit aangezien een bezoekje aan de schoonheidssalon voor eenzelfde microneedling behandeling al snel €100,- kost. Tel uit je winst!

2. Dr. Pen M8 Microneedling dermapen

Dr. Pen M8 Microneedling dermapen
Beste dermapen
 • 6 verschillende snelheidsstanden voor acuratere behandeling
 • Snelle en krachtige motor
 • Meer fijnere naalden t.o.v. andere dermapennen
 • Verbeterde cartridges die beter aansluiten op de huid.
 • Digitale LCD display
 • Draadloos

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: juli 14, 2024 – 1:46 pm

Deze dermapen is de “losse” variant van de beste dermapen die hierboven beschreven is. De dermapen zelf is dus identiek. De dermapen beschikt over 6 verschillende snelheidsstanden zodat jij accuraat kunt behandelen. Deze dermapen is qua naalddiepte instelbaar van 0 mm tot 2.5 mm. Zo kun je alle huidproblemen met één pen aanpakken. Het verschil zit in de bijgeleverde accessoires en naalden. Deze dermapen wordt geleverd met 2 cartridges en zonder gezichtsstomer of opbergetui. Ben je dus op zoek naar een losse dermapen? Dan is dit de beste dermapen voor jou!

3. Dr pen Professionele Draadloze A6 dermapen voor Microneedling

Dr pen Professionele Draadloze A6 dermapen voor Microneedling + 12 GRATIS cartridges en Femmezz stomer + Reisetui
 • Twee verschillende mogelijkheden: draadloos of via de stekker te gebruiken.
 • Instelbaar op 5 snelheid niveau’s met indicatielampje
 • Inclusief 12 cartridges
 • Inclusief gezichtsstomer
 • Inclusief reisetui

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: juli 14, 2024 – 1:45 pm

Deze draadloze Ultima A6 dermapen van Dr. Pen is van metaal gemaakt en erg duurzaam. De dermaten is in te stellen in 5 verschillende snelheden. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende naalddiepte, afhankelijk van je huidproblemen en wensen. De opzetstukken zijn gemakkelijk zelf te vervangen na een behandeling. Deze dermapen wordt geleverd met 12 gratis opzetstukken, zodat jij voorlopig even vooruit kunt. Daarnaast krijg je ook een opbergdoos bij deze dermapen.

4. Draadloos Dermapen – Dr.Pen Ultima M7-W

Draadloos Dermapen – Dr.Pen Ultima M7-W – Wireless – Microneedling – Huidverzorging – incl. 12 stuks naalden – 12-pin – Roos kleur

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: juli 14, 2024 – 1:44 pm

Deze Dr.Pen Ultima M7-W dermapen wordt geleverd met 12 cartridges. De dermapen beschikt over een metalen behuizing. Je kunt de microneedling pen instellen in 5 verschillende snelheden. Ook kun je kiezen uit verschillende naalddiepten, afhankelijk van je wensen en behoeften van je huid. De dermapen heeft een roterende kop en wanneer de batterij volledig opgeladen is gaat de dermapen zo’n 2,5 – 3 uur mee.

5. Dr. Pen Draadloze DermaPen – Met 2 Cartridges

Dr. Pen Draadloze DermaPen – Met 2 Cartridges
 • variabele snelheid (5) (8000 – 16000 rpm)
 • aan te passen naaldlengte (0.25 – 2.5mm) verbetert de behandeling

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: juli 14, 2024 – 1:43 pm

Deze dermapen beschikt over 5 verschillende snelheden. Ook de naalddiepten kun je aanpassen naar wens. De dermapen wordt geleverd met 2 cartridges. Het is een kwalitatief goede pen gemaakt van stevig materiaal.

Conclusie

Wanneer je last hebt van huidproblemen is een microneedling behandeling absoluut aan te raden. Je zal al snel zien dat de textuur van je huid verbetert na een aantal behandelen. Met een dermapen kun je deze microneelding behandeling gemakkelijk vanuit huis uitvoeren. Je hoeft hiervoor dus niet meer naar de schoonheidssalon. De investering van de dermapen heb je er dan ook ontzettend snel uit. Dus, waar wacht je nog op?!

Danique

Hi! Mijn naam is Danique (29). Ik heb een grote passie voor beauty, make-up & lifestyle. Door het grote aanbod aan producten heb ik in het verleden helaas behoorlijk wat miskopen gedaan. Daarom heb ik er mijn missie van gemaakt om de beste producten te zoeken, onderzoeken en testen. Nu weet ik alles van de beste make-up, haar- en lifestyle producten, de trends en welke producten wel of niet werken. Miskopen zijn daarmee verleden tijd! Op deze blog deel ik al mijn favoriete producten, tips & tricks en ervaringen. Ik wens je veel lees- en shop plezier!

Bekijk alle berichten

Gerelateerde berichten

  Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *