Beste gezichtsborstel; top 5 favorieten

Op zoek naar een gezichtsborstel? Een gezichtsborstel is de ultieme tool om je gezicht goed te reinigen en een gladde, egale en glowy huid te creëeren. Het reinigen van je gezicht is de belangrijkste stap in je skincare routine en een gezichtsborstel maakt deze stap een stuk gemakkelijker voor je. Het verwijdert alle dode huidcellen en zorgt er ook voor dat je andere skincare producten beter in je huid kunnen worden opgenomen. Win-win! Benieuwd naar de beste gezichtsborstel? Lees dan snel verder.

Beste gezichtsborstel: Bellamore® 4-in-1 Elektrische Gezichtsreiniger – Gezichtsborstel

Bellamore® 4-in-1 Elektrische Gezichtsreiniger apparaat – Gezichtsborstel
Beste gezichtsborstel
 •  Reinigt de huid tot diep in de poriën 
 •  Geeft de huid een prachtige glow 
 •  Stimuleert de bloedcirculatie
 •  Geschikt voor onder de douche
 •  Draadloos en makkelijk mee te nemen 
 •  Speciaal ontwerp geschikt voor alle huidtypes
 • Speciale massagestand voor inmasseren van serum

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: juli 19, 2024 – 8:23 am

Deze beste gezichtsborstel van Bellamore is een 4-in-1 elektrische gezichtsreiniger die je helpt om je gezicht tot diep in de poriën te reinigen. De gezichtsborstel is geschikt draadloos en geschikt voor onder de douche. Met de zachte reinigingsborstel geef je jouw huid een milde reiniging maar je kunt er ook voor kiezen je huid extra gronding te reinigen met behulp van de hardere borstel. Daarnaast krijg je ook nog een exfoliërende siliconenborsten meegeleverd waarmee je dode huidcellen en mee-eters heel gemakkelijk verwijdert. Met de massageknop aan de achterkant van de gezichtsborstel kun je jouw favoriete serum stevig in je huid masseren voor een ultiem effect. Deze beste gezichtsborstel reinigt je huid optimaal en geeft het een prachtige glow.

Shop direct de top 5 beste gezichtsborstels

Bellamore® 4-in-1 Elektrische Gezichtsreiniger apparaat – Gezichtsborstel
Beste gezichtsborstel
 •  Reinigt de huid tot diep in de poriën 
 •  Geeft de huid een prachtige glow 
 •  Stimuleert de bloedcirculatie
 •  Geschikt voor onder de douche
 •  Draadloos en makkelijk mee te nemen 
 •  Speciaal ontwerp geschikt voor alle huidtypes
 • Speciale massagestand voor inmasseren van serum

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: juli 19, 2024 – 8:23 am

LUNA™ 3 – Gezichtsreinigingsborstel én anti-ageing massageapparaat in 1!
Meest luxe gezichtsborstel
 • 100% waterdicht
 • Verkrijgbaar voor de normale, gevoelige en vette huid
 • Gaat veroudering van de huid tegen, zoals verslapte huid, fijne lijntjes en rimpels.
 • Huidverzorgings- én anti-ageing massageapparaat in 1
 • Geschikt voor gezicht, nek en decolleté.

Koop nu bij

bol.com
bangerhead.nl
lyko.com
Laatst bijgewerkt: juli 14, 2024 – 2:39 pm

F Femmez – 5 in 1 – Gezichtsborstel

✓ Verwijdert snel dode huidcellen
✓ 5 verschillende opzetstukken, dus geschikt voor ieder type huid
✓ Verschillende snelheden

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: juli 19, 2024 – 8:22 am

Levanda 5-in-1 Elektrische Gezichtsreiniger – Gezichtsborstel – Gezichtsreinigingsborstel
 • Waterproof
 • 5-in-1 Elektrische gezichtsreiniger
 • Ook geschikt voor massage
 • Met make-up spons voor het aanbrengen van make-up

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: juli 14, 2024 – 2:38 pm

Royal WM – Pro – Gezichtsreiniger – Gezichtsborstel – Blackhead Remover – Elektrisch – 6 in 1 – Waterdicht – Wit
 • 6 in 1 functies; make-up verwijderen, diepe reiniging, zachte gezichtsmassage, poriënverkleining, exfoliatie, versteviging
 • Waterbestendig
 • 3 verschillende snelheden

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: juli 14, 2024 – 2:36 pm

Wat is een gezichtsborstel?

Een gezichtsborstel is een beauty tool die je helpt met een optimale huidverzorgingsroutine. Het is een elektrisch apparaat dat je huid diepgaand reinigt en exfolieert. Een gezichtsborstel werkt door middel van roterende borstelharen die zachtjes over je huid bewegen om vuil, make-up en dode huidcellen te verwijderen.

Wat zijn de voordelen van het gebruiken van een gezichtsborstel?

Het gebruiken van een gezichtsborstel biedt veel voordelen voor je huid en maakt daarnaast je skincare routine een stuk gemakkelijker. Hieronder lees je meer over de voordelen van het gebruiken van een gezichtsborstel:

1. Intensieve reiniging: Een gezichtsborstel geeft je huid een diepgaande reiniging die verder gaat dan alleen het oppervlak. Je huid wordt dus veel beter gereinigd dan wanneer je dit gewoon met de hand zou doen. De roterende of pulserende borstelharen verwijderen vuil, make-upresten en onzuiverheden grondig. Je kunt deze reiniging vergelijken met een behandeling bij de schoonheidssalon.

2. Exfoliatie: Een gezichtsborstel heeft een zacht exfoliërende werking. Dit zorgt er voor dat dode huidcellen worden verwijderd. Hierdoor wordt je huid gladder en stralender en wordt de textuur van je huid verbetert. Het resultaat: een mooie egale huid.

3. Producten worden beter opgenomen: Als je huid goed wordt gereinigd en geëxfolieerd, is je huid beter in staat om je huidverzoringsproduten op te nemen. Dit betekent dat je favoriete crèmes, serums en andere producten die je gebruikt, beter hun werk kunnen doen.

4. Stimuleert de doorbloeding: De massagebewegingen van een gezichtsborstel stimuleren de doorbloeding van je huid. Dit zorgt voor een gezonde glow en draagt bij aan een jongere uitstraling.

5. Poriën worden minder zichtbaar: Doordat je huid met een gezichtsborstel een grondige reiniging en exfoliatie krijgt, worden je poriën zichtbaar kleiner.

6. Geschikt voor alle huidtypen: Of je nu een droge, vette of gevoelige huid hebt, een gezichtsborstel is vaak geschikt voor alle huidtypen en past zich aan aan de behoefte van je huid.

7. Bespaart tijd: Het gebruik van een gezichtsborstel maakt je huidverzorgingsroutine een stuk efficiënter. Dat komt omdat je je huid in slechts één stap intensief kunt reinigen én exfoliëren.

8. Minder kans op puistjes en onzuiverheden: Door een gezichtsborstel regelmatig te gebruiken je huid dus intensief te reinigen, heb je minder kans op puistjes en onzuiverheden. Dit draagbij aan een egalere huid.

Waar moet je op letten bij het kopen van een gezichtsborstel?

Als je op zoek gaat naar de beste gezichtsborstel, is het belangrijk om een aantal punten in overweging te nemen zodat je zeker weet dat je een gezichtsborstel aanschaft die past bij jouw huid en behoeften. Let daarom op de volgende factoren:

Huidtype

Voordat je een gezichtsborstel kiest, is het belangrijk om eerst jouw huidtype te balen. Of je nu een droge, vette, gevoelige of gecombineerde huid hebt, de gezichtsborstel moet geschikt zijn voor jouw specifieke huidconditie.

Borstelhaartypes

Let op het type borstelharen dat de gezichtsborstel heeft. Zachte borstelharen zijn ideaal voor gevoelige huid, terwijl dikkere borstelharen effectief kunnen zijn voor het verwijderen van onzuiverheden bij een vette huid.

Instelbare snelheden en programma’s

Een goede gezichtsborstel beschik over verschillende instelbare snelheden en reinigingsprogramma’s. Zo kun je de intensiteit aanpassen aan jouw huidbehoeften en kiezen voor een programma dat voldoet aan je wensen.

Waterbestendigheid

Kies een gezichtsborstel die waterbestendig is, zodat je deze veilig kunt gebruiken tijdens het douchen of reinigen met water. Het is fijn om de gezichtsborstel op verschillende plekken te kunne gebruiken en daarnaast maakt het dat ook makkelijker om de borstel zelf schoon te maken.

Oplaadbare batterij

Overweeg een gezichtsborstel met een oplaadbare batterij voor gemakkelijk gebruik. Dan heb je geen gedoe van het steeds vervangen van batterijen en het is natuurlijk ook een stuk duurzamer.

Accessoires en opzetborstels

Tot slot kun je nog kijken of de gezichtsborstel wordt geleverd met verschillende opzetborstels. Verschillende opzetborstels zijn geschikt voor verschillende doeleinden, zoals reiniging, exfoliatie en massage. Zo kun je nóg meer uit je gezichtsborstel halen.

Hoe gebruik je een gezichtsborstel?

Een gezichtsborstel is heel gemakkelijk in gebruik. Hier zijn de stappen die je kunt volgen bij het gebruiken van een gezichtsborstel in je reinigingsroutine:

Stap 1: Maak je gezicht nat

Begin met het nat maken van je gezicht. Door lauw water te gebruiken help je de poriën te openen en wordt het gemakkelijker om je huid te reinigen.

Stap 2: Breng een reiniger aan op de borstel of je gezicht

Afhankelijk van het type gezichtsborstel dat je gebruikt, breng je een kleine hoeveelheid gezichtsreiniger rechtstreeks op de borstel aan of op je gezicht. Zorg ervoor dat de gezichtsreiniger die je gebruikt, geschikt is voor je huidtype.

Stap 3: Start de gezichtsborstel

Schakel de gezichtsborstel in volgens de instructies van de fabrikant. Het is verstandig om op een lagere snelheid te beginnen en zo nodig aan te passen naar een hogere snelheid. Vaak heeft een gezichtsborstel meerdere snelheidsstanden en/of programma’s.

Stap 4: Reinig je gezicht

Beweeg de borstel zachtjes over je gezicht in cirkelvormige bewegingen. Begin vanuit het midden van je gezicht en werk naar buiten toe. Concentreer je op gebieden die meer aandacht nodig hebben, zoals de T-zone. Vermijd de gevoelige huid rond de ogen.

Stap 5: Spoel je gezicht af

Na het reinigen met de gezichtsborstel, spoel je je gezicht grondig af met water om eventuele resten van reinigingsmiddel en dode huidcellen te verwijderen.

Stap 6: Droog je gezicht

Dep je gezicht voorzichtig droog met een schone handdoek. Vermijd wrijven, vooral als je een gevoelige huid hebt.

Stap 7: Verzorging

Breng, indien gewenst, je gebruikelijke huidverzorgingsproducten aan, zoals een toner, serum en/of moisturizer. De gezichtsborstel helpt bij een betere opname van deze producten omdat je poriën nu goed gereinigd zijn.

Stap 8: Reinig de borstelkop

Als je een verwijderbare borstelkop hebt, reinig deze dan grondig volgens de instructies van de fabrikant. Zorg ervoor dat je deze na iedere behandeling reinigt om de opbouw van bacteriën te voorkomen.

De top 5 beste gezichtsborstels uitgelicht

1. Beste gezichtsborstel: Bellamore® 4-in-1 Elektrische Gezichtsreiniger – Gezichtsborstel

Bellamore® 4-in-1 Elektrische Gezichtsreiniger apparaat – Gezichtsborstel
Beste gezichtsborstel
 •  Reinigt de huid tot diep in de poriën 
 •  Geeft de huid een prachtige glow 
 •  Stimuleert de bloedcirculatie
 •  Geschikt voor onder de douche
 •  Draadloos en makkelijk mee te nemen 
 •  Speciaal ontwerp geschikt voor alle huidtypes
 • Speciale massagestand voor inmasseren van serum

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: juli 19, 2024 – 8:23 am

Deze beste gezichtsborstel van Bellamore is een 4-in-1 elektrische gezichtsreiniger die je helpt om je gezicht tot diep in de poriën te reinigen. De gezichtsborstel is geschikt draadloos en geschikt voor onder de douche. Met de zachte reinigingsborstel geef je jouw huid een milde reiniging maar je kunt er ook voor kiezen je huid extra gronding te reinigen met behulp van de hardere borstel. Daarnaast krijg je ook nog een exfoliërende siliconenborsten meegeleverd waarmee je dode huidcellen en mee-eters heel gemakkelijk verwijdert. Met de massageknop aan de achterkant van de gezichtsborstel kun je jouw favoriete serum stevig in je huid masseren voor een ultiem effect. Deze beste gezichtsborstel reinigt je huid optimaal en geeft het een prachtige glow.

2. LUNA™ 3 – Gezichtsreinigingsborstel én anti-ageing massageapparaat in 1!

LUNA™ 3 – Gezichtsreinigingsborstel én anti-ageing massageapparaat in 1!
Meest luxe gezichtsborstel
 • 100% waterdicht
 • Verkrijgbaar voor de normale, gevoelige en vette huid
 • Gaat veroudering van de huid tegen, zoals verslapte huid, fijne lijntjes en rimpels.
 • Huidverzorgings- én anti-ageing massageapparaat in 1
 • Geschikt voor gezicht, nek en decolleté.

Koop nu bij

bol.com
bangerhead.nl
lyko.com
Laatst bijgewerkt: juli 14, 2024 – 2:39 pm

Deze gezichtsborstel reinigt je huid, verzorgt je huid én gaat tekenen van huidveroudering tegen. Binnen 1 minuut verwijder je 99,5% van de onzuiverheden, vet, oliën en overtollig talg van je huid. De gezichtsborstel verwijdert onzuiverheden doeltreffend en zorgt ervoor dat je huid verzorgingsproducten beter opneemt. Naast het reinigen van je gezicht, kun je met deze gezichtsborstel ook een anti-age gezichtsmassage geven die ervoor zorgt dat rimpels en fijne lijntjes worden verminderd. Met de bijbehorende app kun je een van de massagestanden kiezen. Het mag wat kosten, maar met deze duurzame gezichtsborstel til je jouw reinigings routine naar een hoger niveau en geniet je binnen no-time van een schone, stralende en egale huid. De gezichtsborstel is verkrijgbaar in 3 verschillende varianten: voor de normale huid, de gevoelige huid en de gecombineerde huid.

3. F Femmez – 5 in 1 Gezichtsreinigingsborstel

F Femmez – 5 in 1 – Gezichtsborstel

✓ Verwijdert snel dode huidcellen
✓ 5 verschillende opzetstukken, dus geschikt voor ieder type huid
✓ Verschillende snelheden

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: juli 19, 2024 – 8:22 am

Deze F Femmez gezichtsbosrtel is een 5-in-1 elektrische gezichtsreiniger. De gezichtsborstel wordt geleverd met 5 verschillende opzetborstels die allemaal een andere functie hebben. Daarnaast heeft de gezichtsborstel ook verschillende snelheden en is deze geschikt voor alle huidtypen. Het zorgt ervoor dat dode huidcellen snel worden verwijdert en dat de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Het resultaat: een jonge en strakke huid.

4. Levanda 5-in-1 Elektrische Gezichtsreiniger – Gezichtsborstel

Levanda 5-in-1 Elektrische Gezichtsreiniger – Gezichtsborstel – Gezichtsreinigingsborstel
 • Waterproof
 • 5-in-1 Elektrische gezichtsreiniger
 • Ook geschikt voor massage
 • Met make-up spons voor het aanbrengen van make-up

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: juli 14, 2024 – 2:38 pm

De Levanda gezichtsborstel is waterproof, kan draadloos worden opgeladen en wordt geleverd met 5 verschillende opzetstukken. De gezichtsborstel reinigt je huid diep tot in de poriën en stimuleert de bloedcirculatie. Daarnaast verminder het fijne lijntjes en verstevigt het de huid.Het gezichtsreiniger apparaat heeft zachte haartjes, verschillende snelheidsinstellingen en is geschikt voor alle huidtypen.

5. Royal WM – Pro – Gezichtsreiniger – Gezichtsborstel 

Royal WM – Pro – Gezichtsreiniger – Gezichtsborstel – Blackhead Remover – Elektrisch – 6 in 1 – Waterdicht – Wit
 • 6 in 1 functies; make-up verwijderen, diepe reiniging, zachte gezichtsmassage, poriënverkleining, exfoliatie, versteviging
 • Waterbestendig
 • 3 verschillende snelheden

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: juli 14, 2024 – 2:36 pm

Last but not least is deze 6-in-1 gezichtsborstel van Royal WM. Deze elektrische gezichtsreiniger is meer dan alleen een reiniger. Het reinigt, exfolieert, masseert en verstevigt je huid en zorgt voor een stralende, egale teint. De gezichtsborstel wordt geleverd met 6 verschillende opzetstukken en kan op verschillende snelheden worden ingesteld. Ook is deze waterproof en draadloos te gebruiken.

Conclusie

Een gezichtsborstel is de ultieme tool om je reinigingsroutine naar een hoger level te tillen. Naast dat een gezichtsborstel je huid veel beter reinigt dan wanneer je dit met de hand doet, zorgt het er ook voor dat je skincare producten beter kunnen worden opgenomen in je huid. Zo kun je optimaal genieten van de werking van deze producten. Een schone, zachte, egale en glowy huid is precies wat je kunt verwachten met het gebruik van een gezichtsborstel.

Meest luxe gezichtsborstel
 • 100% waterdicht
 • Verkrijgbaar voor de normale, gevoelige en vette huid
 • Gaat veroudering van de huid tegen, zoals verslapte huid, fijne lijntjes en rimpels.
 • Huidverzorgings- én anti-ageing massageapparaat in 1
 • Geschikt voor gezicht, nek en decolleté.

Koop nu bij

bol.com
bangerhead.nl
lyko.com
douglas.nl
lookfantastic.nl
Laatst bijgewerkt: juli 14, 2024 – 2:39 pm
Meest luxe gezichtsborstel
 • 100% waterdicht
 • Verkrijgbaar voor de normale, gevoelige en vette huid
 • Gaat veroudering van de huid tegen, zoals verslapte huid, fijne lijntjes en rimpels.
 • Huidverzorgings- én anti-ageing massageapparaat in 1
 • Geschikt voor gezicht, nek en decolleté.

Koop nu bij

bol.com
bangerhead.nl
lyko.com
douglas.nl
lookfantastic.nl
Laatst bijgewerkt: juli 14, 2024 – 2:39 pm

Danique

Hi! Mijn naam is Danique (29). Ik heb een grote passie voor beauty, make-up & lifestyle. Door het grote aanbod aan producten heb ik in het verleden helaas behoorlijk wat miskopen gedaan. Daarom heb ik er mijn missie van gemaakt om de beste producten te zoeken, onderzoeken en testen. Nu weet ik alles van de beste make-up, haar- en lifestyle producten, de trends en welke producten wel of niet werken. Miskopen zijn daarmee verleden tijd! Op deze blog deel ik al mijn favoriete producten, tips & tricks en ervaringen. Ik wens je veel lees- en shop plezier!

Bekijk alle berichten

Gerelateerde berichten

  1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *