Beste ladyshave; de top 5 scheerapparaten voor vrouwen

Met een ladyshave, ookwel een scheerapparaat voor vrouwen, kun je gemakkelijk en effectief ongewenste haartjes verwijderen op een snelle en pijnloze manier. Door een ladyshave te gebruiken, kun je scheerirritaties en ingegroeide haartjes voorkomen. Het is natuurlijk wel belangrijk om een kwalitatief goede ladyshave aan te schaffen. In deze blog lees je waar je op moet letten bij het kopen van een ladyshave, en wat de beste ladyshave is. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Beste ladyshave: 2-in-1 Ladyshave + Extra Scheerkop

Beste ladyshave
 • Nat en droog te gebruiken
 • Extra full body scheerkop
 • Geschikt voor gezicht en lichaam
 • Draadloos

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: december 5, 2023 – 1:21 pm

Deze beste ladyshave is een 2 in 1 scheerapparaat voor vrouwen. De ladyshave zorgt voor een gladde en zachte ontharing voor zowel je gezicht als lichaam. Van ingegroeide haartjes of scheerirritaties heb je geen last meer. Dankzij de extra beschermingslagen op de scheerkoppen, is het scheren heel gemakkelijk. Met behulp van de twee verschillende scheerkoppen kun je je bikinilijn, oksels, armen, benen en zelfs je gezicht helemaal pijnloos scheren. De ronde kop is geschikt om gezichtshaar te verwijderen en de V-vormige kop is geschikt voor ontharing van je lichaam. De ladyshave is zowel droog als nat te gebruiken. Je kunt deze dus ook prima onder de douche of in bad gebruiken. Het scheerapparaat voor vrouwen is binnen 120 minuten volledig opgeladen en is draadloos wel 50 minuten te gebruiken. Met deze ladyshave geniet je van een ontspannen maar effectieve ontharingssessie.

De top 5 scheerapparaten voor vrouwen op een rij

Beste ladyshave
 • Nat en droog te gebruiken
 • Extra full body scheerkop
 • Geschikt voor gezicht en lichaam
 • Draadloos

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: december 5, 2023 – 1:21 pm

 • Bewegend scheerhoofd voor een gelijkmatig scheerresultaat
 • Voor nat en droog gebruik in bad of onder de douche
 • Elektrische voetvijl met draaiende schijf
 • Draadloos
 • Trimhulpstuk voor de bikinilijn
 • Soft glide-hulpstuk

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: december 5, 2023 – 1:20 pm

 • Inclusief 3 extra’s: scrubopzetstuk, glijopzetstuk, trimmeropzetstuk
 • Draadloos
 • Zwevend scheerblad en trimmer voor een gladde scheerbeurt
 • Nat en droog te gebruiken

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: december 5, 2023 – 1:19 pm

 • Draadloos te gebruiken
 • Zowel nat als droog te gebruiken
 • Veilig scheersysteem voor een ultieme huidbescherming

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: december 5, 2023 – 1:20 pm

 • Draadloos
 • Zowel nat als droog te gebruiken
 • Soft glide-hulpstuk

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: december 5, 2023 – 1:19 pm

Vergelijk de beste ladyshaves

ProductGeschikt voorNat en droog te gebruikenDraadloosExtra accessoires
2-in-1 Ladyshave + Extra ScheerkopGezicht en lichaamJaJa– Extra full body scheerkop
– 2 opzetstukken
– Beschermkap
– Opbergzak
– E-book
Philips series 8000 BRL176/00 – Ladyshave Lichaam en voetenJaJa– Reinigingsborsteltje
– Etui: Basisetui
– Trimkam
– Soft glide-hulpstuk
– Kap voor het gladtrekken van de huid
– Scrubhandschoen
– Trimhulpstuk voor de bikinilijn
– Kam voor de bikinitrimmer
– Voetvijl
Braun Silk-épil 5-560 – Draadloze LadyshaveLichaamJaJa– Trimmeropzetstuk voor de bikinilijn en gevoelige plekken
– Scrubopzetstuk
– Glijopzetstuk
Philips SatinShave Essential HP6341/00 – Ladyshave – RozeLichaamJaJaGeen
Philips SatinShave Advanced BRL140/00 – Ladyshave – RozeLichaamJaJa– Trimkam
– Soft glide-hulpstuk
– Kap voor het gladtrekken van de huid
– Etui: Basisetui
– Reinigingsborsteltje

Wat is een ladyshave?

Een ladyshave is een elektrische scheerapparaat voor vrouwen dat speciaal is ontworpen om op een gemakkelijk en effectieve manier lichaamshaar te verwijderen. Sommige ladyshaves zijn zelfs gezicht om ook gezichtshaar te verwijderen. Een ladyshave werkt op basis van roterende mesjes die het lichaamshaar snel en effectief afsnijden. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken over snijwonden of sneetjes zoals je mogelijk wel hebt bij traditionele scheermessen. Een ladyshave is daarom ook ideaal om te gebruiken op de gevoeligere delen van de huid, zoals benen, oksels en je bikinilijn.

Wat zijn de voordelen van een ladyshave?

Ladyshaves zijn om verschillende redenen onwijs populair. Ze bieden namelijk onwijs veel voordelen om gemakkelijk en effectief ongewenst lichaamshaar te verwijderen. Hieronder vertel ik je meer over de voordelen van een ladyshave:

Gladde huid

Een ladyshave zorgt voor een gladde en haarvrije huid zonder al te veel gedoe. Het gebruiken van een ladyshave is namelijk een stuk fijner en gemakkelijker dan bijvoorbeeld waxen of harsen. Een ladyshave glijdt soepel over je huid en verwijdert snel en efficiënt ongewenst haar met een zijdezachte huid als resultaat.

Geschikt voor verschillende ontharingszones

Een ander voordeel van een ladyshave, is dat het een veelzijdig apparaat is. Een scheerapparaat voor vrouwen is geschikt voor het scheren van verschillende lichaamsdelen, waaronder benen, oksels, de bikinilijn en soms zelfs ook voor je gezicht.

Droog of nat scheren

Een ladyshave biedt vaak de mogelijkheid om zowel droog als nat te scheren. Je kunt deze gebruiken op een droge huid voor snelheid en gemak, of onder de douche of in bad voor wat meer comfort.

Geen scheerschuim nodig

In tegenstelling tot normale scheermesjes heb je bij het gebruik van een ladyshave geen scheerschuim of -gel nodig. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook geld omdat je geen andere scheerproducten nodig hebt.

Weinig kans op snijwonden of irritatie

Een ladyshave is speciaal ontworpen om zo veilig en pijnloos mogelijk te kunnen ontharen. Het risico op irritaties of snijwondjes in dan ook minimaal. Dit maakt ladyshaves ook heel geschikt wanneer je last hebt van een gevoelige huid.

Kortom, een ladyshave zorgt voor een gemakkelijke, veelzijdige en veilige manier voor het verwijderen van ongewenst lichaamshaar.

Wat is het verschil tussen een lady shave en een epileer apparaat?

Elektrische epilators zijn ontharingsapparaten die het haar rechtstreeks vanaf de wortel verwijderen. Hieronder vertel ik je de twee belangrijkste verschillen tussen een scheerapparaat voor dames en een epileer apparaat.

 • Pijn en ontharingstijd: Epileren kan pijnlijk zijn, vooral bij de eerste paar keren. Het kan ook meer tijd in beslag nemen dan scheren met een ladyshave, omdat het haar individueel wordt verwijderd.

 • Resultaten: Epilators geven langdurigere resultaten, in vergelijking met harsen. Dat komt omdat ze het haar vanaf de wortel verwijderen. Door te ontharen met een ladyshave geniet je meteen van een zijdezachte huid, maar de resultaten houden wat minder lang aan dan bij een epilator.

De keuze tussen ladyshaves en een epileer apparaat hangt af van je persoonlijke voorkeuren, pijngevoeligheid, en hoe lang je de resultaten wilt behouden. Ladyshaves geven een gemakkelijke, pijnloze en directe methode om ongewenst haar te verwijderen, maar de resultaten zijn van kortere duur in vergelijking met een epileer apparaat.

Waar moet je op letten bij het kopen van een ladyshave?

Als je op zoek gaat naar de beste lady shave, is het belangrijk om met een aantal factoren rekening te houden. Zo weet je zeker dat je een juiste aankoop doet aan de hand van jouw wensen en behoeften. Houdt daarom rekening met de volgende punten:

Ontharingzone

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar welke delen van je lichaam je wilt ontharen. Als je bijvoorbeeld op zoekt bent naar een ladyshave dat naast je benen en oksels ook je bikinilijn kan ontharen, dan is het belangrijk dat je kiest voor een kwalitatief goede ladyshave die ook ontwikkeld is voor het ontharen van je bikinilijn. Vaak wordt er dan een extra opzetstuk meegeleverd dat speciaal is ontwikkeld voor de bikinilijn. Ook zijn er ladyshaves die geschikt zijn voor het ontharen van je gezicht.

Droog en nat scheren

Niet ieder scheerapparaat voor dames is geschikt om zowel droog als nat te scheren. Als jouw voorkeur uitgaat naar ontharen in de douche of zelfs in bad, dan is het verstandig dat je kiest voor een ladyshave die geschikt is voor nat scheren. Vaak is nat scheren ook een stuk comfortabeler voor je huid en veroorzaakt het minder irritatie.

Draadloos of bedraad

Ook kun je kiezen voor een ladyshave die volledig draadloos te gebruiken is, wel zo handig als je je onder de douche wilt ontharen. Echter is niet ieder scheerapparaat voor dames draadloos te gebruiken. Het is dus belangrijk om hier goed naar te kijken.

Batterijduur en oplaadtijd

Controleer de batterijduur van de ladyshave en of deze oplaadbaar is. Sommige modellen bieden langere draadloze scheertijd en snelle oplaadfuncties. Dit is handig als je de ladyshave vaak gebruikt of tijdens het reizen. Het is ook wel zo fijn als je gewoon de tijd kunt nemen voor je ontharingssessie.

Extra accessoires en opzetstukken

Tot slot kun je ook nog letten op extra accessoires en opzetstukken die worden meegeleverd met de ladyshave. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een speciaal opzetstuk voor de bikinilijn of het gezicht of bijvoorbeeld een opberg/reisetui.

De top 5 beste ladyshave uitgelicht

1. Beste ladyshave: 2-in-1 Ladyshave + Extra Scheerkop

Beste ladyshave
 • Nat en droog te gebruiken
 • Extra full body scheerkop
 • Geschikt voor gezicht en lichaam
 • Draadloos

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: december 5, 2023 – 1:21 pm

Deze beste ladyshave is een 2 in 1 scheerapparaat voor vrouwen. De lady shave zorgt voor een gladde en zachte ontharing op je gezicht en lichaam. Vervelende ingegroeide haren of irritaties zijn verleden tijd. Dankzij de extra beschermingslagen op de scheerkoppen, scheer je moeiteloos en zonder zorgen. Met de twee verschillende scheerkoppen kun je jouw bikinilijn, oksels, armen, benen en zelfs je gezicht pijnloos scheren. De ronde kop is geschikt om gezichtshaar te verwijderen en de V-vormige kop is geschikt voor ontharing van je lichaam. De ladyshave is zowel droog als nat te gebruiken. Scheren onder de douche of zelfs in bad is dus geen enkel probleem. Het scheerapparaat voor vrouwen is binnen 120 minuten volledig opgeladen en is draadloos wel 50 minuten te gebruiken. Neem dus gerust uitgebreid de tijd voor je ontharingssessie.

2. Philips series 8000 BRL176/00 – Ladyshave

 • Bewegend scheerhoofd voor een gelijkmatig scheerresultaat
 • Voor nat en droog gebruik in bad of onder de douche
 • Elektrische voetvijl met draaiende schijf
 • Draadloos
 • Trimhulpstuk voor de bikinilijn
 • Soft glide-hulpstuk

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: december 5, 2023 – 1:20 pm

Met dit scheerapparaat voor vrouwen geniet jij van een zachte en gladde huid. De lady shave heeft afgeronde trimmeruiteinden die zorgen voor een huidvriendelijk scheerresultaat. Het apparaat beschikt over een ergonomische handgreep waardoor deze fijn in de hand ligt en gemakkelijk te gebruiken is. De ladyshave heeft daarnaast ook een bewegende scheerkop, dit zorgt voor een gelijkmatig resultaat. Ook wordt deze geleverd met een opzetstuk voor de bikinilijn. Met deze ladyshave kun je zelfs genieten van zachte voetjes, want ook een voetvijl met draaiend epileerschijfje wordt meegeleverd. De ladyshave is 120 minuten lang draadloos te gebruiken en is in 1,5 uur volledig opgeladen!

3. Braun Silk-épil 5-560 – Draadloze Ladyshave

 • Inclusief 3 extra’s: scrubopzetstuk, glijopzetstuk, trimmeropzetstuk
 • Draadloos
 • Zwevend scheerblad en trimmer voor een gladde scheerbeurt
 • Nat en droog te gebruiken

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: december 5, 2023 – 1:19 pm

Deze Braun ladyshave is een 3-in-1 scheerapparaat, trimmer en scrubsysteem. Het biedt een extra gladde en comfortabele scheerbeurt terwijl het de huid zacht scrubt voor super gladde resultaten. De ladyshave komt met eens speciaal opzetstuk voor de bikinilijn en daarnaast ook een glad opzetstuk voor een ultrazachte scheersessie. Je kunt het apparaat zowel droog als nat gebruiken. Daarnaast werkt de ladyshave op batterijen, zodat je lekker draadloos kunt scheren.

4. Philips SatinShave Essential HP6341/00 – Lady shave

 • Draadloos te gebruiken
 • Zowel nat als droog te gebruiken
 • Veilig scheersysteem voor een ultieme huidbescherming

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: december 5, 2023 – 1:20 pm

Dit compacte scheerapparaat voor vrouwen zorgt voor een eenvoudige ontharing. De zachte, kleine scheerkop beschermt je huid en zorgt voor een zachte ontharing met een glad resultaat. Het apparaat is comfortabel te gebruiken en werkt op batterijen. Je kunt de ladyshave zowel droog als nat gebruiken. Het apparaat komt zonder enige accessoires of opzetstukken. Ben jij dus op zoek naar een eenvoudige ladyshave? Dan is deze zeker geschikt voor jou.

5. Philips SatinShave Advanced BRL140/00 – Lady shave

 • Draadloos
 • Zowel nat als droog te gebruiken
 • Soft glide-hulpstuk

Koop nu bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: december 5, 2023 – 1:19 pm

Dit scheerapparaat voor vrouwen heeft een bewegend scheerblad dat gemakkelijk de contouren van je lichaam volgt en zo zorgt voor een gelijkmatig resultaat. De ladyshave is zowel droog als nat te gebruiken, zelfs in bad. Het apparaat wordt geleverd met een soft-glide opzetstuk en een trimkam. De ladyshave is draadloos 60 minuten te gebruiken en heeft een oplaadtijd van 8 uur. De batterij-indicator geeft echter aan wanneer het tijd is om je ladyshave op te laden, dus je kunt je hier gemakkelijk op voorbereiden.

Conclusie

Met een lady shave kun je genieten van een gladde en zachte huid, zonder al te veel gedoe. Een ladyshave is gemakkelijk en eenvoudig in gebruik en biedt ultiem comfort tijdens je ontharingssessie. Laten we eerlijk zijn, ontharen is niet persé onze favoriete bezigheid maar met een ladyshave maak je je scheersessies echt een stuk sneller en comfortabeler. Bestel dus snel de voor jou beste ladyshave, het is 100% de investering waard!

Ben je meer op zoek naar een langdurig haarvrij resultaat? Bekijk dan eens de beste epileer apparaten en IPL ontharingstools.

Danique

Hi! Mijn naam is Danique (29). Ik heb een grote passie voor beauty, make-up & lifestyle. Door het grote aanbod aan producten heb ik in het verleden helaas behoorlijk wat miskopen gedaan. Daarom heb ik er mijn missie van gemaakt om de beste producten te zoeken, onderzoeken en testen. Nu weet ik alles van de beste make-up, haar- en lifestyle producten, de trends en welke producten wel of niet werken. Miskopen zijn daarmee verleden tijd! Op deze blog deel ik al mijn favoriete producten, tips & tricks en ervaringen. Ik wens je veel lees- en shop plezier!

Bekijk alle berichten

Gerelateerde berichten

  Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *